VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARI KURSLARA DEVAM EDİYOR

10 Eylül 2019

...................................

Bolu Ülkü Ocakları tarafından eğitim ve sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında düzenlenen etüt ve kurs programları 2019-2020 öğretim yılında da devam ediyor. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “Ülkücü Türk gençliğini aslına ve ceddine yaraşır şekilde yetiştirmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Bolu Ülkü Ocakları’nın eğitim ve sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, eğitim öğretim yılı içerisinde düzenlediği etüt ve kurs programları, 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılında da devam edecek.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, yaptığı açıklamada, tüm öğrencileri Ülkü Ocaklarına davet etti. Akgül, hedeflerinin örnek bireyler yetiştirmek olduğunu ifade ederek, “Bolu Ülkü Ocakları olarak yaz boyunca yapılan etkinliklerimiz sınırlı sayıda olması nedeniyle imkanlarımız doğrultusunda sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında devam edecektir. Ülkücü Türk gençliğini aslına ve ceddine yaraşır şekilde yetiştirmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ailelerimizin çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim edebileceği Ülkü Ocakları, asrın liderlerini yetiştirmek, ülkemizi çağdaş ve uygar medeniyet seviyesine taşımak, çevresinde örnek öğrenci, örnek iş adamı ve örnek ticaret erbabı olacak bireyler yetiştirmek için çalışmalarını sürdürecektir. Bu vesile ile ‘hedef  Kızılelma’ mefkûresinin anlayışıyla hem ailelerimizi hem de öğrenci kardeşlerimizi Ülkü Ocaklarına kucaklaşmaya bekliyoruz. Allah Türk’ü korusun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.