VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ

9 Eylül 2019

..........................

Bolu Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk gününe düzenlediği programla ‘merhaba’ dedi. Okul yerleşkesinde düzenlenen programa öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Bolu Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk gününü coşkulu bir program düzenleyerek karşıladı. Bolu Doğa Koleji yerleşkesinde düzenlenen eğitim yılı açılış programına Doğa Koleji yöneticileri ve öğretmenleri ile öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda kürsüye gelen Bolu Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Avukat Egemen Tonyalı, “İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen Bolu Doğa Kolejine hoş geldiniz. Yeni bir eğitim yılının ilk gününde Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek değerli öğretmenlerimizle ve ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Doğa Kolejini diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği, eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern ve vizyoner modelleri hayata geçirmesidir. Bu farkındalıkla hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan ve donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

TONYALI: “BAŞARILI OLMANIN YOLU DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMAKTAN GEÇER”

Tonyalı konuşmasının devamında ise öğrencilere hitaben, “Sevgili öğrenciler, insan var olduğundan beri yeni şeyler öğrenmek ve bilgiye sahip olmak ister. Okul; eğitim ve öğretim yuvası olarak sizlere çeşitli bilgiler verir, beceriler kazandırır, yenilikleri gideceğiniz yolu kavratır. Ayrıca okul, toplu yaşamayı, birbirimizi sevmeyi, kurallara uymayı öğretir. Okulun bütün imkanlarını kullanarak öğretmenlerinizden en iyi biçimde yararlanın. Okulunuza devam etmeyi, planlı ve düzenli çalışmayı alışkanlık haline getirin. Çünkü başarılı olmanın yolu düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçer” ifadelerini kullandı.

 BALONLAR GÖKYÜZÜNÜ RENKLENDİRDİ

Konuşmaların ardından ilkokul öğrencileri okudukları şiirler ile programa renk katarken, daha sonra öğrenciler tarafından oluşturulan koro seslendirdiği şarkılar ile veliler ve öğretmenlerinden tam not aldı. Öğrenci korosunun performansının ardından Bolu Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleri hep birlikte gökyüzüne uçan balonlar bıraktı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda öğrenciler, veliler ve öğretmenler eğitim yılının ilk gününü doyasıya kutlarken, programın sonunda bando ekibi sahne aldı. Seslendirdikleri müziklerle herkesin coşkusunu katlayan bando ekibinin çaldığı müziklere öğretmenler ve öğrenciler hep birlikte eşlik etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı programda veliler ve öğretmenler bu anları çektikleri fotoğraf ve videolar ile ölümsüzleştirdiler

  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
  • DOĞA KOLEJİ YENİ YILA MERHABA DEDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.