VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAFALARDA SORU İŞARETİ KALDI..

9 Eylül 2019

.......................

Bolu'nun Gerede İlçesine bağlı merkez köylerinde kasıtlı olarak çıkarıldığı düşünülen anız yangınları köylülere korkulu anlar yaşattı. Yangınlara Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri zamanında müdahale etti.

Bolu'nun Gerede ilçesinde dün yaşanan ilk yangın saat 11:50 da İlçeye bağlı Murat Fakılar köyü Çengeller Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Köylülerin ihbarı üzerine yangın yerine ulaşan ekipler anız ve ağaç yangınına müdahale ederek söndürdü. Birkaç dönüm arazide bulunan bitki örtüsü ve bir ağacın yandığı olay sonrası yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İkinci yangın Gerede ilçemize bağlı Geçtiler Köyü kırsalında üzerinde ekin bulunmayan yaklaşık yarım hektar arazide çıkan örtü yangını köylüleri tedirgin etti. Dün saat 13.30’da meydana gelen yangını gören köy sakinleri yangın ihbar hattına haber vermeleri sonrasında olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri ot yangınını kısa sürede söndürdü. Yakında bulunan ağaçlık alana ulaşmadan söndürülen yangın önemli maddi kayıplara neden olmadı. Kasıtlı olarak çıkarıldığı düşünülen yangın için inceleme başlatıldı.

Kaynak- Bolu Olay 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.