VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ DÖNEM DOLU DOLU GEÇECEK..

6 Eylül 2019

............................

Özel Nafize Baysal Gündüz Bakımevi 2019-2020 dönemine yenilen yüzüyle kapılarını miniklere açtı. Okul yöneticisi Aylin Özdemir, bakımevinin baştan aşağı yenilendiğini belirterek yeni dönemde de dolu dolu eğitim hizmeti vereceklerini ifade etti.

Özel Nafize Baysal Gündüz Bakımevi iki aylık bir tadilat sürecinin ardından yeniden faaliyete geçen gündüz bakımevi, alanında uzman eğitmenleri, geniş sınıfları, yenilenmiş mobilya ve oyuncakları ile 2,3,4 ve 5 yaş grubu çocuklara hizmet verecek.

YENİ DÖNEM DOLU DOLU GEÇECEK..

Okul yöneticisi Aylin Özdemir, “Tek katlı binamızda her yaş grubu için ayrılmış olan 7ayrı sınıfımız ve küçük yaş grubundaki çocuklarımızın öğle uykuları için düzenlenmiş olan 6 uyku odamız bulunmaktadır. Eğitimler yarım gün ve tam gün olarak gerçekleştiriliyor. Güzel havalarda kullanılmak üzere hazırladığımız geniş bahçemizi kahvaltı saatleri ve spor aktiviteleri için kullanmaktayız. Bunlara ek olarak öğretmenlerimizle İngilizce, drama, müzik, satranç ve zeka oyunları, mutfak etkinlikleri, fen ve doğa çalışmalarıyla dolu dolu bir eğitim için bu dönem de hizmet vermeyi sürdüreceğiz”  diyerek bilgilendirmede bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.