VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 6 EYLÜL CUMA

6 Eylül 2019

.............................

1-Tekke Yeni Pelitçik Köyü halkından,Şerife BAYRAMOĞLU’nun eşi,Sadettin,Sefer,Mehmet BAYRAMOĞLU,Behiye ÖZTÜRK’ün babaları;BAYRAM BAYRAMOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yenipelitçik Köyü Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10;30 da Uğur Mumcu Parkı önünden araç kaldıracaktır.

2-Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahallesi halkından (merhum) Ahmet SOYKAN’ın eşi,Yunus,Nail,Musa,İsmail ve Şerife SOYKAN’ın anneleri;AYŞE SOYKAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yağbaşlar Köyü Caminde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 11;00 de Öğretmen evi önünden araç kaldırılacaktır.

3-Kıbrısçık İlçesi Kılkara Köyü halkından,Fadime KOCADAĞ’ın eşi,Zihni,Hatice,Saffet,Nazım,Gülizar ve Serpil’in babaları;İSMAİL KOCADAĞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kılkara Köyü Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Aktaş Cami önünden araç kaldırılacaktır.

4-Yeniçağ İlçesi halkından,Gülistan GÜLER,Atike ÖZKOÇ’un ağabeyi,Süheyla,Serpil,Seher ve Ali EREN’in babaları,Yakup GAYRET’in eniştesi;MEHMET BULUTLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Caminde kılınacak,ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Emekli
    6 Eylül 2019 • 06:27
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.