VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

520 BİN TL TASARRUF SAĞLANACAK

5 Eylül 2019

..........................

Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı ilk oturumunda aldığı karar ile 520 bin TL tasarruf edecek. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Yaptırdığımız hesaplamalara göre 520 bin TL tasarruf sağlanacak” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı İlk Oturumu, Bolu Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, birim müdürlüklerinden gelen maddeler meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Bolu Belediyesi’nin tasarruf etmesi adına 2018 yılı Ağustos ve Eylül aylarında Türkiye Ekonomi Bankası’ndan çekilen kredilerin kapatılması için düşen faiz oranlarının hesaplanarak 24 ile 36 ay arasında vade ile faiz hariç 7 milyon 500 bin TL kredi çekilmesi konusu meclis üyelerinin görüşlerine sunuldu.

520 BİN TL TASARRUF SAĞLANACAK

Madde ile ilgili detayları meclis üyeleri paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “2019 yılı faiz oranları bildiğiniz üzere düştü. Çekilen bu kredilerin faizleri yüksek. Bu borcu kapatmak adına özel bankalardan kredi çekebiliriz. Yaptırdığımız hesaplamalara göre 520 bin TL tasarruf sağlanacak bu şekilde. Bu krediyi bu yüzden çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan’ın ifadelerinden sonra meclis üyeleri kredi kullanılmasını oy birliği ile kabul edildi.

3 yorum yapılmış
  • Orhanustaca
    6 Eylül 2019 • 02:14
    520 bin TL sağlam para.
  • Numan
    7 Eylül 2019 • 14:09
    borcu borçla ödeyen müflis esnaf gibi ne diyelim
  • Bolum
    7 Eylül 2019 • 15:28
    O kadar çalışan adamı çıkardınız. Şimdide temizlik personeline ihtiyacımız var diyip peyder peye alıyorsunuz. İşten çıkarıp tekrar almak sizin yönetiminizin nasıl olacağının en güzel göstergesi... Siz sanırım bu işi yapamayacaksınız...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.