VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RÖGAR KAPAKLARI GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

5 Eylül 2019

.....................

Bolu’da bazı sokak ve caddelerde bulunan ‘Zonguldak Belediyesi’ yazılı rögar kapakları için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan inceleme başlattı. Başkan Alan, “Biz de basında gördük, görünce ben de şaşırdım. Bolu caddelerindeki rögar kapaklarına Zonguldak Belediyesi yazması ilginç” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna yansıyan İlimizdeki ‘Zonguldak Belediyesi’ yazılı rögar kapaklarına ilk tepki Zonguldak Belediyesinden geldi. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan konuyla ilgili inceleme başlatacaklarını söyledi. Zonguldak’ta yayın yapan Pusula Gazatesinin haberine göre Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın konudan haberdar olmasının ardından yaptığı açıklamada rögar kapaklarıyla ilgili inceleme başlatacağı bildirdi.

RÖGAR KAPAKLARI GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR

Bolu’da bazı sokak ve caddelerde ‘Zonguldak Belediyesi’ yazılı rögar kapaklarının ortaya çıkması kamuoyunda yankı uyandırmıştı. 31 Mart sonrası yapılan ilk Belediye Meclisi toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis üyesi Ahmet Fidan’ın rögar kapaklarının çalındığına dair yaptığı konuşma ve ardından Belediyeden yapılan açıklamada bazı rögar kapaklarının bulunduğu ve araştırmanın devam ettiği yönünde ifadelere yer verilmesi kamuoyunun rögar kapaklarına olan ilgisinin artmasına neden olmuştu. Tüm bu tartışmalar devam ederken sokaklarda ‘Zonguldak Belediyesi’ yazılı rögar kapakları ortaya çıkması kamuoyunda kuşkuların oluşmasına neden olmuştu.

BAŞKAN ALAN ŞAŞKINLIĞINI SAKLAMADI

Bolu’da bunlar yaşanırken konuyla ilgili ilk açıklama Zonguldak Belediyesinden geldi. Zonguldak’ta konuyu gündeme taşıyan Pusula gazetesin yaptığı habere şu ifadelere yer verildi, “Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bolu’da üzerinde ‘Zonguldak Belediyesi’ yazan rögar kapaklarıyla ilgili inceleme başlatacağını açıkladı. İlginç bir durum olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Biz de basında gördük, görünce ben de şaşırdım. Bolu caddelerindeki rögar kapaklarına Zonguldak Belediyesi yazması ilginç… Şu ana kadar bizimle iletişime geçen olmadı, Bolu Belediyesi’nden de dönüş şu ana kadar olmadı. İnanın içeriğini detayını şu anda ben de bilmiyorum. Ankara’ya giderken durumdan yolda haberdar olduk. Hafta sonunda araştırma şansımız olmadı. Notlarımız arasına aldık. Araştıracağız. Bolu Belediyesi ile bir sohbet edeceğim ve konu hakkında bilgi alacağım. Bunu kamuoyu aracılığıyla da paylaşacağım” dedi.

  • RÖGAR KAPAKLARI GÜNDEMDEKİ YERİNİ KORUYOR
1 yorum yapılmış
  • Merve
    5 Eylül 2019 • 03:30
    Bugün en güldüğüm şey :))))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.