VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ BOLU VALİSİ BERAAT ETTİ

4 Eylül 2019

.......................................

Eski Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, FETÖ/PDY üyesi olduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada, delil yetersizliği nedeniyle beraat etti. Zahretoğulları,  "Terör örgütü üyesi itamı çok ağır bir suçlama. Ben ne olduğumu biliyorum; ancak burada ne olmadığımı anlatmaya çalışıyorum"ifadelerini kullandı.

Ankara 17'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık Ahmet Zahteroğulları ve avukatları katıldı. Sanık Zahteroğulları, hiçbir maddi delil olmadan, bir kişinin beyanları nedeniyle yargılandığını savunarak, "Terör örgütü üyesi itamı çok ağır bir suçlama. Ben ne olduğumu biliyorum; ancak burada ne olmadığımı anlatmaya çalışıyorum. Suçsuz olduğumu biliyorum ve beraatımı talep ediyorum" dedi.

DELİL YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE BERAAT EDİLDİ

Zahteroğulları'nın avukatı da esas hakkındaki savunmalarını mahkemeye teslim ettiklerini; ancak suçlamalarla ilgili bazı konuların yeniden araştırılması için dosyanın genişletilmesini istediklerini belirtti. Sanık avukatı, taleplerinin kabul edilmemesi halinde ise esas hakkında daha kapsamlı bir savunma yapmak için süre talep ettiklerini belirtti. Mahkeme heyeti, davanın geldiği aşamada avukatın taleplerinin esasa bir etkisi olmayacağı gerekçesiyle reddedildiğini bildirirken, delil yetersizliği nedeniyle sanık Zahteroğulları hakkında beraata hükmetti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.