VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O YAYLA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

4 Eylül 2019

.........................

Türkiye’nin yayla kültürüyle en önde gelen ilimiz bilinçsiz insanlar yüzünden adeta çöplüğe döndü. Yaylaların çevresine bırakılan çöpler kamp yapmaya gelen turistlere zor anlar yaşatıyor.

İlimiz Yaklaşık 300 civarı yaylasıyla Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yer alıyor. Binlerce turisttin ziyaret ettiği doğa harikası yayalar da yaz aylarında özellikle şenlikler yüzünden çevreye bırakılan çöpler tepkilere neden oldu.

SEVİLLER YAYLASI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Gerede’nin doğa harikalarından biri olan Seviller Yaylası yetkililerin ilgisizliği tepkilere neden oldu. Bilinçsiz vatandaşların çevreye attığı çöplerin temizlenmemesi ve çevreye yayılan kötü kokular nedeniyle yaylaya ziyarete turistler piknik ve kamp yapmakta zorlandı.

TURİSTLER İSYAN ETTİ

Şehrin stresinden bir nebzede olsa uzaklaşmak için Seviller yaylasına gelen vatandaşlar, çevreye bırakılan çöplerin temizlenmemesine ve çöpler yüzünden etrafa yayılan kötü yüzünden yetkililerin ilgisiz kalmasına tepki gösterdi. Çöplerin zamanında toplanmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “ Hafta sonları şehrin stresinden bir nebzede olsa uzaklaşmak ve kafa dinlenmek için yaylaya piknik yapmaya ve kamp kurmaya geliyoruz. Ancak bilinçsiz bazı vatandaşların çevreye çöp atması yüzünden ve yetkililerin yayalara gereken önemi göstermeyerek çöpleri zamanında toplamaması yüzünden rahatça tatilimizi yapamıyoruz. Allah’ın bize bahşetti bu doğa güzelliğe çöpler yüzünden gölge düşüyor. Yetkililerin bir an önce bu çöp soruna çözüm bulması gerekiyor” dedi.

Kaynak- Bolu Havadis Gazetesi

  • O YAYLA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
  • O YAYLA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
  • O YAYLA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
  • O YAYLA ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.