VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 4 EYLÜL ÇARŞAMBA

4 Eylül 2019

...........................

1-Kıbrısçık Eski Belediye Başkanı Hasan Hüseyin YAMAN’ın annesi;CAVİDE YAMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Merkez Yukarı Camide kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra ilçe mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:00 da Aktaş Cami önünden araç kaldırılacaktır.

2-Çelebağışlar Köyü Kadılar Mahallesi halkından (merhum) Hacı Niyazi KAPTAN’ın eşi,Radife KAYA,Ayşe AKKAYA,Raşit KAPTAN,Süreyya ARSLAN’ın anneleri;FATMA KAPTAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kadılar mahalle Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Ericek Köyü halkından,(merhume) Meryem GÜLMEZ’in eşi,Ercan,Özcan,Gülcihan GÜLMEZ ve Gülbahar ISNIK’ın babaları, Mustafa ISNIK’ın kayınpederi;MUZAFFER GÜLMEZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ericek Köyü Yeni Mahalle Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından,Kore Gazisi Ahmet ASLANDOĞDU’nun oğlu,Mustafa,Eyüp,Zeynep ÖZKAN’ın ağabeyi;ALİ ASLANDOĞDU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çetikören Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.