VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜKÜMLÜLER ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI

29 Ağustos 2019

......................

Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” çerçevesinde Gölköy Göleti Mesire Alanı'nda da 25 yükümlü çevre temizliği yaptı.

Etkinliğe, Bolu Cumhuriyet Savcısı Selahattin Halefoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Orman ve Tarım İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” çerçevesinde Bolu’da da etkinlik yapıldı. “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” kapsamında yükümlüler, Bolu merkezde bulunan Gölköy Göleti Mesire Alanında düzenlenen etkinlik kapsamında çevre temizliği gerçekleştirdi. Bolu Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Nesrin Doğan Fidan, temizlik çalışması hakkında etkinliğe katılanlara bilgi verdi.

Cumhuriyet Savcısı Halefoğlu ve beraberindekiler, sonra temizlik yapılan bölgeyi inceledikten sonra etkinliğine katılan yükümlülere teşekkür etti.

 

  • HÜKÜMLÜLER ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI
  • HÜKÜMLÜLER ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI
1 yorum yapılmış
  • tuvalet
    29 Ağustos 2019 • 04:13
    gölköyde yererli tuvalet çeşme yok hala anlamayan belediyeye duyrulur , para alıyorsanız bari hakedin , insanı kötü söyletmeyin ahını almayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.