VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİ TAKİP SİSTEMİ GELİYOR..

28 Ağustos 2019

..............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çocukların güvenliği üzerine yapılan çalışmaların arttırılacağı konusunda açıklama yaparak, “Okul servislerinde öğrenci takip sistemine geçeceğiz, veliler çocuklarının nerede olduğu hakkında bilgilendirme mesajları alacak” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada, “Belediye meclisinde bir karar alacağız, artık okul servislerinde de öğrenci takip sistemine geçeceğiz. Bu sistem birçok ilde hayata geçirilmiş durumda. Velinin telefonuna servis eve kaçta gelecek, çocuk okula bırakılmıştır, çocuğunuz okuldan alınmıştır şeklinde bilgi mesajı gelecek veya veli telefonla sisteme girerek çocuğunun nerede olduğunu online takip edebilecek. Bu çok cüzi ücretlerle yapılıyor. Bu sistemi kuran firmalar var, veli bir paket sigara parasından daha azını ödeyerek sisteme dahil olup çocuğunu güvenle takip edebilecek aklı çocuğunda kalmayacak. Bu ay içinde bunu hayata geçirme hazırlığındayız” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • enver
    28 Ağustos 2019 • 12:48
    İlkogretim servis ucretleri icretsizmi demisti baskan hatirlativerelim
  • Bolu14
    29 Ağustos 2019 • 05:03
    Okulların giriş çıkış saatlerine polis görevlendirilmesi çook emniyetli olcğıni düşünüyoruz...Tanju bey Tramvay sözüde vermişti...ÜNV ile Bolu.merkeze bekliyoruz inş....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.