VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 23 AĞUSTOS CUMA

23 Ağustos 2019

........................

1-Mudurnu ilçesi Örencik köyü halkından (merhum)Müşerref DEMİR ile (merhum) eski muhtar İsmail DEMİR’in oğlu,Mustafa,Mehmet DEMİR ve Fikriye DEMİR ŞENGÜN’ün ağabeyi,Özlem ve Çağrı DEMİR’in babaları;ABDULLAH DEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. CENAZESİ bugün Mudurnu ilçesi Örencik köyünde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Çeltikdere köyü halkından (merhum)Hamza ARSLAN’ın eşi,Mustafa ARSLAN,Nermin BAYRİ,Ayten ve Ayşe GÖKÇE’nin anneleri;ZELİHA ARSLANHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Çeltikdere köyü camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mudurnu ilçesi Çavuşderesi köyü İleçin mahallesi halkından (merhum) İbrahim TÜRKYILMAZ’ın eşi,Yüksel DOĞULUER,Aysel YILMAZ,Mehmet,Mustafa TÜRKYILMAZ ve Ayten SERTDEMİR’in anneleri;AYŞE TÜRKYILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Çavuşderesi köy camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrısçık ilçesi Geriş köyü halkından Havva BEGDE’nin eşi,Hatice,Ahmet Seyhan,,Ali ve (merhum)Kamil BEGDE’nin babaları;BEKİR BEGDE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Şahinoğlu camiinde kılınacak Cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

5-Kuzfındık köyü halkından Ali USTA’nın eşi,İbrahim,Halil,Huriye,Emine ve Mustafa USTA’nın anneleri;AYŞE USTA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy mahallesi Eniştebey camiinde kılınacak Cuma ve ceneze namazı sonrası Paşaköy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.