VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÖZCAN'IN RUH HALİ ANLAŞMAMAK ÜZERİNEDİR"

22 Ağustos 2019

.....................

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendilerine yönelik yaptığı açıklamalarla ruh halinin anlaşmamak üzere olduğunu söyleyerek kendilerinin Bolu’yu sevdiğini ve Bolu için yapılacak her türlü projeye katkı sağlayacağını açıkladı. Ayrıca Aydın, Başkan Özcan’dan Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine kayyum atanması konusu hakkında da bir açıklama yapmasını istedi.

AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili Tanju Özcan’ın, aradan geçen 5 aylık süre zarfından Bolu için yapılacak her hangi bir konuda Ankara’da destek olmaları için yanlarına gelmediği söyledi. Aydın, Başkan Özcan’ın bu ruh halinin kamuoyuna yaptığı açıklamalarla anlaşmamak üzere olduğunu ifade etti.

“BU RUH HALİ BAŞKAN ÖZCAN’IN ANLAŞMAMAK ÜZERİNE AŞMAK ÜZERİNEDİR”

Bolu için yapılacak her projeye katkı sunmaya hazır olduklarını, ancak Başkan Özcan’ın yaptığı basın açıklamalarıyla kendileriyle anlaşmak istemediğini açıklayan Milletvekili Aydın; “ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi proje için Bolu’nun Milletvekili olarak bizlere Ankara’da destek olur musunuz? Bakanlara, Bakan yardımcılarına gidelim, sizin de bu proje katkınız olsun dedi mi? Bu şu ana kadar demedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir açıklamasında Milletvekili olarak bizim şahsımız üzerinden AK Parti iktidarı kastederek ben onları aşarım dedim. Bu ruh hali Başkan Özcan’ın anlaşmamak üzerine aşmak üzerinedir. Biz Boluluyuz ve Bolu’yu seviyoruz. Biz Bolu için yapılacak her projeye ve her faaliyete katkı sunmaya hazırız. Zaten Ak Parti hükümeti olarak biz Bolu için canla başla çalışıyoruz” dedi.

“BAŞKAN ÖZCAN 3 BELEDİYEYE YAPILAN KAYYUM ATAMALARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?”

Hemen hemen her konuda açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, İçişleri Bakanlığı'nca haklarında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında Diyarbakır, Van ve Mardin'in HDP'li Büyükşehir Belediye Başkanları’nın görevden alınarak yerlerine kayyum atanması konusunda da bir açıklama yapmasını beklediğini ifade eden Milletvekili Aydın; “Kamuoyunda bildiği üzere Diyarbakır, Mardin ve Van Belediyelerine kayyum atandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şu ana kadar her konuda kamuoyunda fikrini beyan etti. Belediye başkanı Tanju Özcan’dan bu 3 belediyede yaşanan kayyum atamaları hakkında da ya partisi adına ya da kendisinin şahsi olarak ne düşündüğü yönünde bir açıklama yapmasını istiyorum” dedi.

 

3 yorum yapılmış
  • Bolu
    22 Ağustos 2019 • 18:45
    İşiniz hep polemik yapmak
  • styaka
    22 Ağustos 2019 • 23:33
    Biz de sizin ruh halinizi anlayamıyoruz, seçimleri kaybetmek ru halinizi kötü bozdu. İnsana sormazlarmı 3-5 oy kaygısıyla partiyi kapatmıyorsunuz, seçimlere sokmamak iki dudağınızın arasında, ama yok seçimlere girsinler nasıl olsa atama yaparız. TRT ye kırmızı bültenle aranan iti ben çıkardım di mi. Hadi TRT müdürünü de görevden alın, B
  • Korhan
    24 Ağustos 2019 • 07:36
    En azından Tanju Beyin bir Ruh hali var. Seçimden seçime vekil olmayı bırakın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.