VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GELECEĞİNİZ İÇİN DOĞRU SEÇİM"

22 Ağustos 2019

............................

Özel Çamkent Anadolu Lisesi 12. sınıflarının geleceğe daha emin adımlarla yürüyebilmeleri, öğrencilerinin ÖSYM sınavlarına hazır bir şekilde girebilmeleri, eksikliklerini bilinçli bir şekilde tamamlayabilmeleri ve ayrıca öz güvenlerini arttırıcı çalışmaları kapsayan bulunmaz bir kamp programını başarılı bir şekilde uygulamaya başladı.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi kurucusu Ebru AKIN okulun yeni dönem çalışmaları ile ilgili okulda uygulamaya başlanan 12. Sınıflar kamp programı hakkında bilgiler vererek, “Okulların tatil olduğu bu dönemde Özel Çamkent Anadolu Lisesi 12. sınıflarının geleceğe daha emin adımlarla yürüyebilmeleri için bulunmaz bir kamp programını başlatarak yeni dönemde ÖSYM sınavlarına hazır bir şekilde girebilmeleri, eksikliklerini bilinçli bir şekilde tamamlayabilmeleri ve ayrıca öz güvenlerini arttırıcı çalışmaları kapsayan bir kamp programını başarılı bir şekilde uygulamaya başlamıştır.

"GELECEĞİNİZ İÇİN DOĞRU SEÇİM"

Kampa katılan öğrenciler butik sınıflarda hafta içi her gün sabah diliminde 5 saat konu anlatım, öğleden sonra ise 2 saat soru çözülmesi halinde günde 7 saat çalışacaklardır. Ayrıca bu öğrenciler rehber öğretmenleri tarafından her öğrenciye özel olarak hazırlanan ‘Bireysel ders çalışma programları’ ile sınavlara hazırlanmaktadırlar. Kamp dönemi içinde öğrencilerin başarı durumları ‘Deneme sınavları’ ile takip edilecektir. Özel Çamkent Anadolu Lisesi güçlü eğitim kadrosu ve yönetim sistemiyle ‘Geleceğiniz İçin Doğru Seçimdir’”  dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.