VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDEN TAM DESTEK

22 Ağustos 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilk ayağı Bolu'da yapılacak olan "Trans Anatolia Rally Raid" ralli yarışları öncesi BOLOFF Kulübü başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.

Dünyanın en büyük ve zorlu ralli yarışlarından biri olan “TransAnatolia Rally Raid” bu yıl ilk kez uluslararası düzeyde Türkiye’de yapılacak.

RALLİ’NİN İLK AYAĞI ABANT’TA START ATACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle 24–31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2 bin 300 kilometrelik dev yarışın ilk ayağı Bolu Abant’ta başlayacak ve Şanlıurfa Göbeklitepe’de son bulacak.

BOLU BELEDİYES’NDEN TAM DESTEK

Bolu Belediyesi’nin de Bolu ayağını desteklediği yarışlar öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ralliye Bolu’da ev sahipliği yapacak olan Bolu Doğa Sporları Derneği (BOLOFF) Başkanı Burhan Turan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. BOLOFF üyeleri, yaptıkları ziyarette Belediye Başkanı Tanju Özcan’a hazırlıklar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Organizasyon hakkında Başkan Özcan’ı bilgilendiren Dernek Başkanı Turan,  40’ı yabancı 87 sporcunun katılacağı rallinin Cumartesi günü Bolu Kent Meydanı’nda saat 18.30’da yapılacak ‘başlangıç seremonisi’ ile start alacağını ve tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Bolu ayağının başarıyla tamamlanacağına olan inancının tam olduğunu vurgulayan Turan, ayrıca Bolu’nun 1 Eylül’de 2019 Türkiye Trial Şampiyonası son ayağına da ev sahipliği yapacağını belirtti.

BAŞKAN ÖZCAN, “DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Bolu’nun doğa sporları merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “Trans Anatolia Rally Raid” ve “2019 Türkiye Trial Şampiyonası” gibi ulusal ve uluslararası organizasyonların Bolu’nun spor ve turizm kenti olma hedeflerine önemli katkılar sağladığını ve bu tür etkinlikleri desteklemeyi sürdüreceklerini söyledi.

Ziyarette ayrıca BOLOFF Başkanı Burhan Turan günün anısına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a maket offroad aracı ve dernek tişörtü armağan etti

  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN TAM DESTEK
  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN TAM DESTEK
  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN TAM DESTEK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.