VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ODA TV'DEN ÇARPICI İDDİA...

17 Ağustos 2019

..........................

Türkiye’nin önemli haber sitelerinden biri olan ODA TV Kurban Bayramında Bolu Abant’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve yeni bir parti kurma hazırlığında olan eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun aynı çatı altında buluştuğunu iddia etti.

İŞTE ODA TV’NİN O HABERİ….

Süleyman Soylu ve Ahmet Davutoğlu aynı çatı altında buluştu
Davutoğlu, Türkiye siyasetinde kritik toplantılara ev sahipliği yapan Bolu Abant’taki bir otelde dün çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

1 Mayıs 2016’da Pelikan bildirisinin yayınlanmasından kısa bir zaman sonra Başbakanlık’tan istifa eden Ahmet Davutoğlu, son zamanlarda eski partisine yönelik sert eleştirileri ile dikkat çekiyor.

Yeni parti kurma hazırlıkları yapan ve 2019’un sonunda partisinin kuruluşunu ilan edeceği söylenen Davutoğlu, Türkiye siyasetinde kritik toplantılara ev sahipliği yapan Bolu Abant’taki bir otelde dün çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Odatv’nin kaynaklardan edindiği bilgiye göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da aynı otelde aynı gün görüldü. İki ismin bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştiremediği teyit edilemedi. Erdoğan’ın Davutoğlu’na bir mesaj ilettiği yorumu yapıldı.

Berat Albayrak ve Pelikan ekibinin zaman zaman karşı karşıya geldiği Soylu’nun Ahmet Davutoğlu ile aynı otelde görülmesi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
AKP’nin kuruluş yıl dönümü için partinin resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda Ahmet Davutoğlu, Süleyman Soylu gibi isimlere hiç yer verilmezken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tam 7 kez video içerisinde yer almıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.