VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLUSPOR KULÜBÜNÜN KAPISI HERKESE AÇIK"

15 Ağustos 2019

..............................

Boluspor Klübü Başkanı Necip Çarıkcı Boluspor taraftarı ile son sezonda yaşanan kırgınlıkla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Çarıkcı "Boluspor kulübünün herkese kapısı açık. Yeter ki herkes kulübe zarar vermeyecek şekilde davransın. Bu kulübe hakaret yapanlar şu anda Bolu'da belli. Bu kulüp Bolu'nun. Bayramda biz herkesi, taraftarımızı, basınımızı davet ettik. Gelen geldi gelmeyen gelmedi. Biz kimseyi zorla buraya getiremeyiz. O anlamda ne yapmamız gerekiyorsa yaparız" dedi.  

“TRANSFERDE 1-2 OYUNCU DAHA ALABİLİRİZ"

 "15 gün kaldı. 2 eksik noktamız var. Onu takip ediyoruz. Sol bek konusunda eksik olduğumuzu biliyoruz. Biraz da kaleci konusunda eksiğimiz var. Transfere biraz geç başladık. Sonradan biraz ateşlendik. Şuanda Osmanlıspor maçına %95 hazır gibi çıkıyoruz. Bu 15 günde de 2 tane transfer hedefliyoruz. Beklediğimiz oyuncularda var. Onlar şuan kamptalar. Bir sol bek ve ikinci kaleci de eksiğimiz var”

1 yorum yapılmış
  • AYHAN
    15 Ağustos 2019 • 12:42
    gördük koltuğu bırakmamak için neler yaptığını.bir kişi istenmediği başarısız olduğu yerde dururmu. istemiyen kim taraftar ve bolu halkı daha kaldımı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.