VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MALIMIZI CANIMIZI FENA EDERİZ, VATANI ASLA"

13 Ağustos 2019

.......................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl başkanlığı ve Bolu Ülkü ocakları İl başkanlığı üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla teşkilat binasında bayramlaşma programı düzenlendi. İl Başkanı Cihan Başaran, "biz, HZ. İbrahim gibi Allah’a iman etmiş, hz. İsmail gibi Allah’a teslim olmuş bir milletiz. Hepimiz biriz. Yurdumuz bir, toprağımız bir, bayramımız bir, bayrağımız bir, ekmeğimiz bir, tarihimiz bir. Milletimiz gün gelir malını feda eder, gün gelir canını feda eder. Ama asla vatanını kurban etmez, ettirmez, ettirmeyeceğiz" dedi. 

Düzenlenen bayramlaşma programına katılım yoğun olunca, program İzzet Baysal Caddesinde gerçekleşti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE KUTLADILAR
Teşkilat binası önünde yapılan bayramlaşma programına İl Başkanı Cihan Başaran, parti yöneticileri ve çok sayıda ülkücü katıldı. Caddede yapılan bayramlaşmanın ardından parti yöneticileri ve partililer teşkilat binasına çıkarak bayramlaşma programına burada devam ettiler. İl Başkanı Cihan Başaran burada partililere yönelik yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verirken tüm ülkücü camianın kurban bayramını tebrik etti.

"MALIMIZI CANIMIZI FEDA EDERİZ AMA VATANIMIZI ETMEYİZ"

Cihan Başaran, "Bildiğiniz gibi her koldan ve her yoldan, bölücü terör örgütleri veya para piyasası araçları kullanılarak, arsızca, ahlaksızca, hayasızca Türkiye Cumhuriyetine saldırılar yapılıyor. Bu cennet vatanı kurban ederek, teslim almaya, boyun eğdirmeye çalışılıyor. Bu hain saldırıların hiçbir işe yaramayacağını bütün dünya bilmelidir. Çünkü biz, HZ. İbrahim gibi Allah’a iman etmiş, HZ. İsmail gibi Allah’a teslim olmuş bir milletiz. Hepimiz biriz. Yurdumuz bir, toprağımız bir, bayramımız bir, bayrağımız bir, ekmeğimiz bir, tarihimiz bir. Milletimiz gün gelir malını feda eder, gün gelir canını feda eder. Ama asla vatanını kurban etmez, ettirmez, ettirmeyeceğiz.

Bu vesile ile kesilen kurbanlarımız Allah katında kabul olsun. Kurban bayramı, bütün islam aleminin, kafirin zulmünden ve fitnelerinden kurtuluşu olsun. Kurban bayramı, milletimiz için birlik, beraberlik, huzur olsun. Allah tekrarına erdirsin. Bayramınız mübarek olsun" sözlerine yer verdi.

  • "MALIMIZI CANIMIZI FENA EDERİZ, VATANI ASLA"
  • "MALIMIZI CANIMIZI FENA EDERİZ, VATANI ASLA"
  • "MALIMIZI CANIMIZI FENA EDERİZ, VATANI ASLA"
  • "MALIMIZI CANIMIZI FENA EDERİZ, VATANI ASLA"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.