VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN KURBAN ETİ VE DERİ ÇAĞRISI

12 Ağustos 2019

...................

Bolu Belediyesi’ne kurban payı ve deri bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar için Bolu Belediyesi Aşevi 4 ekiple bayram boyunca çalışıyor.

Bolu Belediyesi Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir, Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımızın bağışlarını Bolu Belediyesi Aşevi'ne yapabileceklerini, ayrıca bağış için Aşevi'ne gelemeyen vatandaşlarımızın 444 26 58 numaralı ücretsiz hattı aradıkları takdirde ekiplerin adreslerinden de teslim alabileceklerini belirtti.

444 26 58'İ ARAYIN, BAĞIŞLARINIZ ALINSIN

Açıklamasında yapılan bağışlarla ilgili de konuşan Rasim Özdemir, “Bayramın ilk günü olmasına rağmen şu saate kadar Aşevimize yapılan bağışlar oldukça iyi oranda. Bu sebeple bağışta bulunan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Aşevimiz 4 gün boyunca 4 ekiple çalışmalarını sürdürecek. İsteyen her vatandaşımız kurban pay ve derilerini bizzat kendileri bağışta bulunabilecekleri gibi 444 26 58 numaralı ücretsiz hattımızı arayarak adreslerinden de bağışlarını aldırabilirler” dedi.

2 yorum yapılmış
  • MesutA
    12 Ağustos 2019 • 02:23
    Allah kabul etsin
  • Mehmet
    12 Ağustos 2019 • 21:19
    Bu nasıl bir haber başlığı. Sanki belediye “saçma sapan yerlere bağış yapmayın” demiş gibi haber yapmışsınız. Halbuki belediye sadece vatandaşı aşevine bağış yapmaya davet ediyor o kadar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.