VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN VE YILMAZ CAMİ AÇILIŞI YAPTI

9 Ağustos 2019

......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu eski Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz'la brlikte Çıkınlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kuba Camii’nin açılışını yaptı. 

Çıkınlar Mahallesi’nde 17 ay önce hayırseverler İskender Güzeloğlu’nun destekleriyle yapımına başlanılan Kuba Camii bugün hizmete girdi. 5 bin metre kare alana inşa edilen caminin açılışına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Müftüsü Orhan Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Mansur Şen ile Feridun Yılmaz, hayırsever İskender Güzeloğlu, Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar ve mahalle sakinleri katıldı.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve protokol konuşmalarıyla devam eden açılış töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kuba Camii’nin İskeneroğlu’nun helal kazançları ile yaptırıldığına değinerek, hayırsevere teşekkür etti.  Özcan, konuşmasının devamında, bölgeye yeni bir park daha kazandırılacağının müjdesini de vererek, “Önümüzdeki süreçte buralar yemyeşil olacak. 15-20 gün içerisinde bunu göreceğiz. Alaaddin beyin dediği gibi bu bölge Bolu’nun en güzel merkezlerinden biri olacak. İnşallah camimizle birlikte bu bölge güzel bir park kazanmış olacak.” dedi.

Kuba Camii, protokol konuşmaları sonrası İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök tarafından yapılan dua ve ardından Belediye Başkanı Tanju Özcan ile diğer protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle birlikte kapılarını vatandaşlara açtı.

  • ÖZCAN VE YILMAZ CAMİ AÇILIŞI YAPTI
  • ÖZCAN VE YILMAZ CAMİ AÇILIŞI YAPTI
  • ÖZCAN VE YILMAZ CAMİ AÇILIŞI YAPTI
  • ÖZCAN VE YILMAZ CAMİ AÇILIŞI YAPTI
  • ÖZCAN VE YILMAZ CAMİ AÇILIŞI YAPTI
1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    9 Ağustos 2019 • 09:54
    Şen ortaklar birarada...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.