VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LİSE ÖĞRENCİSİ KAYIPLARA KARIŞTI

9 Ağustos 2019

.........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu'da annesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki Bolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi İrem Gülşanlı evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Mahmut Alan eve giderek sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken, gözüyaşlı anne kızlarının bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi. 

Bolu'nun Bahçelievler Mahallesi Nergiz Sokak'ta annesiyle birlikte yaşayan İrem Gülşanlı,  5 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Annesi Elif Erdoğan durumu polis ekiplerine haber verdi. Kızından haber alamayan anne ve Ankara'da yaşayan babası kızlarının gidebileceği her yere baktılar ancak bir sonuç alamadılar. 
 

PEŞ PEŞE İHBARLAR GELİYOR
Bolu'nun tanınmış isimlerinden Mahmut Alan ailenin evine giderek sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı. Canlı yayın binlerce kişiye ulaşırken, peş peşe ihbarlar geldi. Genç kızın, Kaynaşlı'da görüldüğü iddia edildi. 

ANNE KIZININ YOLUNU GÖZLÜYOR

Anne Elif Erdoğan, vatandaşlardan duyarlı olmalarını ve kızlarını görmeleri halinde polise haber verilmesini istedi. Erdoğan, "Kızımın hiçbir hastalığı ve sorunu yok. Neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum. Kızım genelde yeşil, beyaz ve siyah renk elbiseleri tercih ediyor. İnşalah kısa sürede bulunup evimize geri döner" diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

  • LİSE ÖĞRENCİSİ KAYIPLARA KARIŞTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.