VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN 5 BİN TL BAĞIŞLADI

8 Ağustos 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonun başlattığı bağış kampanyasına 5 bin TL bağışta bulundu. Özcan, “Tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini ve tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz aylarda sahipli ve sahipsiz hayvanların haklarını komisyon ile daha etkin bir şekilde korunmasını sağlamak amacıyla kurulan Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonun başlattığı bağış kampanyasına 5 bin lira bağışta bulundu.

"HAYVAN BARINMASI VE KORUNMASI İÇİN KULLANILACAK"

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 2’nci toplantısında gündeme gelen bağış kampanyası için bağışta bulunan Başkan Özcan, “İnşallah ben önümüzdeki süreçte tüm belediye meclis üyelerimizin de karınca kararınca buraya katkı yapmalarını diliyorum. Bu bağışlar saten şartlı bağış oluyor bu parayı başka yerlerde kullanamıyorsunuz. Bu bağışlar hayvanların korunması ve barınması için kullanılacak” dedi.

HESAP NUMARASI

Bağışta bulunmak isteyecekler için Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonu tarafından T.C. Halk Bankası Bolu Şubesinde açılan banka hesap numarası IBAN: TR18 0001 2009 2560 0007 0000 60

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.