VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 8 AĞUSTOS PERŞEMBE

8 Ağustos 2019

.......................

1-Bolu Sanayi Çarşısı esnaflarından,Çeşni Cihan Lokantası sahibi Sinan MUTLU’nun babası; FAİK MUTLU hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sazakiçi Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:00 de Sağlık Mahallesi Karadere caddesi Sosyal Bilimler Lisesi önünden araç kaldırılacaktır.

2-Mudurnu İlçesi Karacakaya Mahallesi halkından,Hasan Kahyalar Çiftliğinden Nezaket ve Muhsin ÇELEN’in kızları,Ayşen ACAR,Sema TEKİN,İsmail ÇELEN’in kardeşleri; SEMRA ÇELEN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Hasan Kahyalar Çiftliğinde kılınacak,ikindi ve cenaze namazından sonra Hasan Kahyalar Mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrısçık İlçesi Nadas Köyü halkından,Fadime YALÇINKAYA (Merhume) Şayeste MEHDER,Huriye ERK,Dursun HATİPOĞLU,Havva HATİPOĞLU’nun anneleri,Maarrif Müfettişi Durmuş DEMİRKAYA,İnşaat Mühendisi Osman DEMİRKAYA’nın manevi anneleri; DÖNDÜ DEMİRKAYA HATİPOĞLU hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrısçık İlçesi Merkez Caminde kılınacak,ikindi ve cenaze namazından sonra Nadas Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Saat 14:00 de Merkez durak yanından araç kaldıralacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.