VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KRAL GERİ DÖNDÜ

7 Ağustos 2019

.................................

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve dün 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzalayan Boluspor, eski golcüsünü yeniden kadrosuna kattı. Daha önce kırmızı beyazlı formayı terleten ve geçtiğimiz sezon Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nde forma giyen Rydell Poepon bir sezon sonra yeniden Boluspor’a döndü.

Bugün kulübün tesislerinde düzenlenen törende golcü oyuncu 2 yıllık sözleşme imzaladı.İmza töreninde konuşan Bolu Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, “Yaklaşık 1 aydır görüştüğümüz Rydell Poepon ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Taraftarlarımızın da çok istediği bir isimdi. Bir sol bek alarak transferi kapatacağız. Taraftarlarımız ve camia transfer sezonu başında umutsuzdu. Ancak şimdi çok iyi bir takım olduk. Lige iyi başlayacağız” dedi.

Boluspor ile yeniden anlaşan golcü Poepon ise Bolu’nun kendisinde çok büyük bir etkisi olduğunu belirterek, “Şartlar gerektirdiği için ayrılmıştım ama Bolu’nun bende yeri hep farklıdır. Taraftarların ve camianın bana olan sevgisini biliyorum. Ben de kendilerini çok seviyorum. İnşallah geçen sene yaşadığım şampiyonluğu Bolu’da da yaşamak istiyorum” dedi.

 

  • KRAL GERİ DÖNDÜ
  • KRAL GERİ DÖNDÜ
  • KRAL GERİ DÖNDÜ
1 yorum yapılmış
  • brahimTR14
    7 Ağustos 2019 • 07:02
    “KING is back!”
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.