VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA GÖZALTINA ALINDI..

30 Temmuz 2019

......................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Avcu, Bolu'da gözaltına alındı. Ali Avcu'nun ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bolu'ya bir toplantıya katılmak için gelen Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Avcu, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Avcu, Bolu Dağı Karakolu'na götürüldü. Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Ali Avcu'nun 'hakaret' suçlamasıyla aranmasının olduğu, Cumhuriyet Savcılığı'na götürüldüğü belirtildi. Ali Avcu'nun ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

“AN İTİBARİYLE KENDİSİNE ULAŞAMIYORUZ..”

Ali Avcu'nun gözaltına alınmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Yurt Yazı İşleri Müdürü Serdar Yüce, "Yurt Genel Yayın Yönetmeni ağabeyim Ali Avcu yine gözaltında. Bu kez hangi bahane öne sürülerek gözaltına alındığı da bilinmiyor. Geçen aylarda yaşadığımız gözaltı müsameresini hatırlayalım. Şu an da Ali Abinin telefonu elinden alındı. An itibariyle kendisine ulaşamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ali Avcu, geçtiğimiz 30 Nisan'da da yazdığı "Kırk Katır mı? Yoksa Kırk Satır mı? Bir dönemin Anatomisi" isimli kitabı nedeniyle gözaltına alınmıştı. Kitabın iki yıldır kitapçı raflarında olduğu ve hakkında bir toplatma kararı olmadığı öğrenildi.

  • BOLU'DA GÖZALTINA ALINDI..
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.