VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A GENÇ KALECİ

30 Temmuz 2019

.................................

Boluspor, Salihli Spor U14 takımında oynayan 2005 doğumlu 1.90’lık başarılı kaleci Selahattin'ı kadrosuna kattı.

Yıllardır altyapıya verdiği önemle bir çok oyuncuyu profesyonel takımlara kazandıran Salihlispor önemli bir oyuncuyu daha Türk Futboluna kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

Türkkan: “Hedefi olanları, hedefine ulaştırmak için çabalıyoruz”

Salihlispor Altyapı Koordinatörü Abdullah Türkkan, “2005 doğumlu oyuncumuz Selahattin Kırbaş’ı Bolu Spor’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah yolunu açık etsin, çok iyi yerlere geleceğinden şüphem yok. Daha bir çok yetenekli oyuncuyu alt yapımızda barındırıyoruz kısa zamanda onlarıda Türk Futboluna kazandıracağız, Kaleci antrenörümüz “Ali Ören” hocamızada ayrı teşekkür etmek istiyorum, oyuncumuz üzerinde çok fazla emeği var.” dedi.

“Çocuklar Geleceğimizdir”


Antrenmanlarımıza yoğun bir şekilde 12 ay boyunca devam ettiğini ifade eden Türkkan, “Oyuncularımız resmi lig, özel turnuvalar ve hazırlık maçları dahil ortalama 55-60 maç sayısına ulaşıyor. Amacımız Türk futboluna doğru hizmet etmektir. Salihli gençliğine ışık olmaya çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncularımızı iyi yerlerde görmek mutluluğumuzu kat kat artırıyor, dedi.

Başarılı kaleci “Selahattin Kırbaş” ise, “bugün yaşadığım mutluluğun en önemli sebebi olan “Abdullah Türkkan” hocama ve kaleci antrenörümüz “Ali Ören” hocama teşekkür ediyorum. Yol gösterdiler, hep yanımda oldular, bu günlerimin mimarları kendileridir, Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizi asla unutmayacağım üzerimde hakkınız çok,” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.