VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FELAKETTEN SAĞ ÇIKAMADI

29 Temmuz 2019

..........................

Düzce'de yaşanan sel felaketinde kaybolan 3 yaşındaki Kağan Töngel'in cansız bedeni bulundu. Küçük Kağan'ın da bulunmasıyla selde kaybolan 7 kişinin de cansız bedenine ulaşılmış oldu. Arama çalışmalarına son verildi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşanan selde kaybolan 3 yaşındaki Kağan Töngel'in cansız bedeni, Uğurlu köyüne yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta, Sinem'in bulunduğu Kozluk Kapısı mevkiinde bulundu.

7 KİŞİ HAKKINDA KAYIP İHBARI YAPILMIŞTI
Bölgede 17 ve 18 Temmuz'da etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti. Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı.

Yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, 19 Temmuz'da Fatma Töngel'in, 21 Temmuz'da Cengiz Töngel'in, 22 Temmuz'da ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan'ın, 23 Temmuz'da anne Nilgün Kaplan ile 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan'ın, dün de bir çocuğun cesedi bulunmuştu.

BÜTÜN CANSIZ BEDENLERE ULAŞILMIŞ OLDU
Minik Kağan'ın cansız bedeninin bulunmasıyla birlikte bölgede su baskını ve toprak kaymasının ardından hakkında kayıp ihbarı yapılan 7 kişinin cansız bedenine ulaşılmış oldu

  • FELAKETTEN SAĞ ÇIKAMADI
  • FELAKETTEN SAĞ ÇIKAMADI
  • FELAKETTEN SAĞ ÇIKAMADI
  • FELAKETTEN SAĞ ÇIKAMADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.