VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HELAL OLSUN SANA !

27 Temmuz 2019

..............................

Bolu’da yaşayan 40 yaşındaki engelli Onur Ustaoğlu, yazdığı ve internet üzerinden ücretsiz indirilen sesli e-kitapla bir başka engellinin tekerlekli sandalye hayalinin gerçekleşmesine aracı oldu.

Doğuştan engelli Ustaoğlu, hem çocukluk hem de gençlik yıllarında engelini aşmak için çaba harcadı. Engeli nedeniyle okula gidemeyen ve özel ders alarak okuma yazmayı 3 ayda öğrenen Ustaoğlu, ilerleyen yıllarda da kendisini geliştirerek “Hey Biz de Buradayız” isimli kitap yazdı.

BAŞKA BİR ENGELLİ VATANDAŞIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ustaoğlu, engellilerin sorunlarının daha fazla kitlelere ulaşması için ikinci kitabını da yazarak yayınladı. Dijital hale getirdiği kitabına ilişkin bir alışveriş merkeziyle sosyal sorumluluk projesi başlatan Ustaoğlu, e-kitabın kişisel internet sitesi üzerinden ücretsiz indirilmesine imkan sağladı. Kitabının 200 indirme sayısına ulaşmasıyla alışveriş merkezi tarafından Ustaoğlu’na tekerlekli sandalye verildi. Ustaoğlu, tekerlekli sandalyeyi Bolu’da yaşayan ve isminin açıklanmasını istemeyen engelli bir vatandaşa hediye etti. Onur Ustaoğlu, projeyle engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye hayalini gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.