VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 3D YAYA GEÇİDİ

25 Temmuz 2019

.....................................

Bolu Belediyesi şehir içerisinde bulunan yaya geçitlerinde yayaların güvenliğinin artırılması adına 3D Yaya geçidi uygulamasına geçiyor. İlk olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi Koç İlköğretim Okulu önünde gerçekleştirilen uygulama ilerleyen günlerde birçok noktada yer alacak.

Bolu Merkez’de bulunan cadde ve sokaklarda yayaların güvenliğinin artırılması adına Bolu Belediyesi tarafından yeni bir uygulamaya başlanıldı. Uygulama kapsamında eski yaya geçitlerinin yerine 3D Yaya Geçidi yapılıyor. Yeni uygulama sayesinde sürücüler uzaktan yaya geçidine yaklaştıklarında geçit önünde kasis olduğunu algılayarak hızlarını düşürmek zorunda kalıyor ve bu sayede yayaların yaya geçidini daha güvenli kullanmaları sağlanıyor.

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi Koç İlköğretim Okulu önünde gerçekleştirilen 3D Yaya geçidi uygulaması ilerleyen günlerde ise birçok noktada yer alacak.

  • BOLU'DA 3D YAYA GEÇİDİ
  • BOLU'DA 3D YAYA GEÇİDİ
  • BOLU'DA 3D YAYA GEÇİDİ
2 yorum yapılmış
  • bolulu
    25 Temmuz 2019 • 21:58
    soldaki yaya geçişi olan ilk çizgiyi yanlış boyamışlar koyu renk altta gri ortada beyaz üstte olacaktı :))))
  • yaren14
    25 Temmuz 2019 • 23:39
    Allah aşkına kim çizmiş bunu yahu ne perspektif var ne gölgeler doğru düzgün nasıl bir ışık kaynağından ışık geliyor da böyle bir gölge oluşuyor merak konusu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.