VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜCEER VE KÖSTERELİ AFET BÖLGESİNDE

24 Temmuz 2019

.........................

Geçtiğimiz hafta kuvvetli yağış sonrası sel baskını ve toprak kayması yaşanan Düzce'de yaralar sarılıyor. İlk günden itibaren Bolu İl Özel İdaresine ait iş makinaları da bölgedeki çalışmalara katılırken, İl Genel Melis Başkanı Yaşar Yüceer beraberinde Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile selden en fazla etkilenen Akçakoca’nın Esmahanım köyünde süren çalışmaları yerinde inceledi. 

Bölgede 17 Temmuz Çarşamba akşamı ve 18 Temmuz Perşembe gecesi etkili olan kuvvetli yağıştan sonra Düzce’nin Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana geldi. Su baskını ve toprak kaymasından Cumayeri, Akçakoca ve Gölyaka ilçelerinde birçok köy etkilendi. 
Bolu İl Özel İdaresine bağlı ekipler de ilk günden itibaren bölgede çalışmalarını sürdürüyor. 1 dozer, 1 yükleyici ve 4 ekskavatörle bölgede bulunan ekipler, diğer ekiplerle birlikte sıkıntıların giderilmesi için çalışıyor.

YÜCEER BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’de bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. İlk günden itibaren devletin bütün kurumlarının seferber olduğunu belirten Yüceer, “Geçtiğimiz hafta Düzce ilimizde yaşanan sel felaketi bizleri derinden üzdü. Devletimizin bütün kurumları bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde bir an önce yaraların sarılması için elimizden geleni yapıyoruz. Selin yaşandığı ilk günden itibaren Özel İdare ekiplerimiz bölgeye ulaşarak gerekli çalışmalara katıldılar. Halen daha çalışmalar sürüyor. Rabbim bu tür afetleri bir daha yaşatmasın. En kısa sürede selden etkilenen bölgede yaşam şartları iyileştirilecek ve selden zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilecektir” diye konuştu.

  • YÜCEER VE KÖSTERELİ AFET BÖLGESİNDE
  • YÜCEER VE KÖSTERELİ AFET BÖLGESİNDE
1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    24 Temmuz 2019 • 22:50
    Allah bir daha göstermesin şehit olan ların yakın larına baş sağlığı diliyorum yapılan kurtarma afet yardımı güzel takdir ettim fakat dere çay yatağını değiş tirme ısla çalışması yapıldımı yeterlimi idi bu iş sorumlusu belediye şehir ve çevre cilik il müdürlüğü imar açan ev yapan müteahit ruhsat veren kurum kimin hata ihmal kusur varsa cezalan diril mali üstü kapatıp mamalı kusur ihmal hata varsa bu cinayet kader afet diğil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.