VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KENDİNİ YAKMAYA KALKTI

23 Temmuz 2019

..........................

Bolu’da iddiaya göre, ailesi ile yaşadığı sorunlar yüzünden bir şahıs, kendini yakarak intihar etmeye kalktı.

Olay, öğle saatlerinde Bolu Kent Meydanı’nda bulunan Anıt Park’ta meydana geldi. İddiaya göre, 44 yaşındaki Ş.B. ailesi ile yaşadığı sorunlar nedeni ile geçtiğimiz günlerde evi terk etti. İntihar etmeye karar veren Ş.B. eline aldığı benzin bidonu ile Anıt Park’a geldi. Benzin ile kıyafetlerini yakan Ş.B.’yi gören vatandaşlar hemen Polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine Polis, İtfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. Ş.B.’yi elindeki benzin bidonu ile gören polis ekipleri, intihardan vazgeçirmek için konuşmaya başladı. İkna çalışmaları sonucunda Ş.B. intihardan vazgeçerek elindeki benzin bidonunu polis ekiplerine teslim etti. Üzerine kıyafet verdikten sonra polis ekipleri Ş.B.’yi 112 ekiplerine teslim etti.

Ş.B., 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilirken, itfaiye ekipleri de yanan kıyafetleri söndürdü. Hastaneye sevk edilen Ş.B., sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürülecek.

AİLE BÜYÜK KORKU YAŞADI

Olay yerine gelen Ş.B.’nin ailesi ise büyük korku yaşadı. Babalarının intihar edeceğini öğrenen ve hemen olay yerine gelen çocuklar, babalarını ambulansta görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Ş.B.’nin ailesi de ifade vermek üzere karakola götürüldü. Erol Değirmenci

  • KENDİNİ YAKMAYA KALKTI
  • KENDİNİ YAKMAYA KALKTI
  • KENDİNİ YAKMAYA KALKTI
  • KENDİNİ YAKMAYA KALKTI
  • KENDİNİ YAKMAYA KALKTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.