VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 23 TEMMUZ SALI

23 Temmuz 2019

..........................

1-Müstakimler Köyü Halkından,(merhum) Hacı Fahrettin TEKİN’in eşi, Hüseyin, Hasan, Aydoğan TEKİN ve Emine ÖZDEMİR’in anneleri, Alirıza TEKİN’in babaannesi,Nezaket, Nezahat,Türkan, Asuman TEKİN ve Cezmi ÖZDEMİR’in kayınvalideleri;EMİNE TEKİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Müstakimler Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. İhsaniye Mahallesi Dere Sokak Köroğlu Beton önünden saat 11:00 de araç kaldırılacak.

2-Karaçayır Mahallesi Halkından,(Merhum) Şeref KOCABAŞ’ın eşi (merhum) Hakkı Hoca’nın oğlu, Hayrettin KOCABAŞ, Hatice ÇAKMAK ve Hayriye SARITAŞ’ın babaları;HALİT ZİYA KOCABAŞ Hakkın rahmetiine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Siteler Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

3-Sağlık Mahallesi Halkından, Bolu Yem Sanayinden emekli Salih ÖZKAN’ın eşi, Adnan ÖZKAN, Dilek EKER, İsmail ÖZKAN’ın anneleri, Sibel ÖZKAN, Turan EKER, Aysun ÖZKAN’ın kayınvalideleri;MELİHA ÖZKAN Hakkın rahmetiine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Hacı Nakkaş Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Dörtdivan Aşağıdüğer Köyü Halkından, Kemal AYDINALP’in babasıABDULLAH AYDINALP  Hakkın rahmetiine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Dörtdivan Aşağıdüğer Köyü Caminde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.