VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BABACAN PARTİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

21 Temmuz 2019

....................

Uzun süredir siyaset kulislerinde konuşulan yeni parti kuruluşu ile ilgili artık net bir sürece gelindi. Ekonomi eski bakanı Ali Babacan AK Partiden istifa ederek parti kurma hazırlıklarına başladı. Babacan Bolu’ya gelerek burada bazı isimlerle temasa geçti.

Uzun süredir siyaset kulislerinde konuşulan yeni parti kuruluşu ile ilgili artık net bir sürece gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişte siyasi veliahdı olarak görülen ekonomi eski bakanı Ali Babacan AK Partiden istifa ederek parti kurma hazırlıklarına başladı. Ak küskünler olarak bilinen eski Ak Partilileri yeni kurulacak olan partide toplamayı hedefleyen Babacan temaslarını sürdürüyor. Babacan'ın kurmaylarından önemli bir ismin bu hafta içi Bolu'ya gelerek yeni oluşum için temaslarda bulunduğu gelen bilgiler arasında.

BABACAN'IN KEYFİNİN YERİNDE

Hafta sonu tatili için ailesiyle birlikte Abant'ta gelen Ali Babacan'ın göl kenarında ki bir oteli tercih ettiği öğrenildi. Göl etrafında ailesiyle birlikte yürüyüş yapan Babacan'ın keyfinin yerinde olduğu görüldü. Eski Ekonomi Bakanı Babacan'ın Bolu ziyareti esnasında yeni parti için Bolu'dan bir kişi ile görüştüğü gelen bilgiler arasında. Abant Türk siyasetinde önemli bir yere sahip. Abant genellikle yeni siyasi oluşumlara ön görüşme ve istişare alanı olarak ev sahipliği yapıyor.

1 yorum yapılmış
  • ibrahimyaman
    21 Temmuz 2019 • 04:24
    Ancak tabela partisi olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.