VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 TEMMUZ PERŞEMBE

18 Temmuz 2019

....................

1-Ağaççılar Köyü Halkından,Rahime TOKER’in eşi,Fuat TOKER, Ayşe GÜMRAH, Yasemin ERÇELİK’in babaları; MEHMET TOKER hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Ağaççılar Köyü Caminde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kırha Köyü Halkından,(merhum) Yusuf YÜCEL’in eşi,Şemsettin, Necmettin YÜCEL ve Rabia YÜCEER’in anneleri, Fikret, Kadriye, Selami, İlhami, Hülya ve Gönül’ün babaanneleri,Numan, Hilmi, Selma ve Emine YÜCEER’in anneanneleri; HATİCE YÜCEL hakkın rahmetin kavuştu. Cenazesi Bugün Kırha Köyü Caminde kılınacak ,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Karacasu Beldesi Halkından,Sanayi Esnaflarından Demirci Şeref ACAR’ın eşi,Özgül, Cihan ACAR ve Nurgül KARAKAYA’nın anneleri, Salih ,Ahmet ve Mehmet Çelik’in ablaları; LEYLA ACAR hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Karacasu Santral Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

4-Avukat (merhum) İrfan ULUSAN ve (merhume) Hatice ULUSAN’ın kızı, Devlet Su İşlerinden emekli Ümit ULUSAN’ın ablası, İrfan, Okan, Tansu, Serkan, Engin, Ender ULUSAN’ın halaları, Ferda, Sevda, Yekta, Yelda, Fatma ve Meral ARAL’ın teyzeleri; İlkutlu Ulusan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Kalıcı Konutlar Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköyü Mezarlığına defnedilecektir.

5-Karamanlı Mahallesi Halkından, Reyhan GÜNAY’ın eşi, Banu, Barış, Koray GÜNAY’ın babaları,Gülce Çağan, Yağmur, Rüzgar Kaan’ın dedeleri; OĞUZ GÜNAY hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Yeşil Camide kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Kemalbursali
    18 Temmuz 2019 • 02:04
    Allah rahmet eylesin Ailesine bas sağlığı dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.