VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC'DEN 15 TEMMUZ SERGİSİ...

15 Temmuz 2019

.......................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Valilik ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle hazırlanan sergide, 15 Temmuz gecesi ve sonraki günlerde yapılan demokrasi nöbetlerinde çekilen fotoğraflar Kent Meydanı'nda izlenime sunuldu.

Düzenlenen serginin açılış törenine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, daire müdürleri ve gazeteciler katıldı. Açılış töreni kurdele kesilmesi ile başladı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen sergide bulunan ve gazeteciler tarafından çekilen fotoğraflar, açılışa katılanlar tarafından incelendi.

"YÜREĞİMİZ SIZLIYOR"

Gazetecilere açıklama yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, güzel bir sergi hazırlandığını belirterek, "Fotoğrafların her biri anlamlı. Bunları her gördüğümüzde maalesef o karanlık gecenin bir taraftan meydana getirdiği ruh aklımıza geliyor, bir taraftan da orada içimizden çıkan insanların, bu milletin namus diye teslim etmiş olduğu silahları millete çevirdiğini hatırladıkça da yüreğimiz sızlıyor." dedi.

İki duyguyu bir arada yaşadıklarını dile getiren Ümit, "Asrın ihanetine karşı milletimizin başlatmış olduğu bağımsızlık nöbetleri, ebediyen devam edecektir. Bolulu vatandaşlarımıza, yiğitlerimize gerçekten gönülden teşekkür ediyorum hem bağımsızlığına özgürlüğüne sahip çıkmış hem de bu fedakarlığı yapmaya hazır vaziyette devreye girmiş." diye konuştu.

“YARGILAMALAR DEVAM EDİYOR VE DEVAM EDECEK”  

Açılış töreninde konuşma yapan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, “15 Temmuz bize şunu gösterdi; milletimizin devletine, bayrağına, ülkesine nasıl sahip çıktığını tüm yedi düvele gösterdi. Bu fotoğraflara bakarken onları hissettim ben.  Vatandaşlarımızın tankların karşısında duruşları, bayrağına sahip çıkışları çok duygulandırıcı. Bu süreçte 15 Temmuz bize şunu gösterdi. Kamu görevlileri arasında vatanını sevenler var, bir de vatanına ihanet edenler var. şükürler olsun ki, 15 Temmuz sonrasında vatanseverler kazandı. Biz de şu anda bütün vatanseverler olarak iş başındayız. FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yargı olarak özellikle ifade etmek isterim ki, hukuk çerçevesinde olabildiğince, hiç mağduriyete yol açmaksızın hesap sorma kararlılığındayız, bu bilincimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Üzülerek ifade ediyorum, her kurumda olduğu gibi bizim kurumumuzda da bu şekildeki vatanına ihanet eden, meslektaş diyemeyeceğim, hakim savcı cübbesi giymiş insanlar vardı. onlara da hukuk çerçevesinde yargı olarak gereken hesap soruluyor. Türk Milleti adına bu yargılamalar devam ediyor ve edecek. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

  • BGC'DEN 15 TEMMUZ SERGİSİ...
  • BGC'DEN 15 TEMMUZ SERGİSİ...
  • BGC'DEN 15 TEMMUZ SERGİSİ...
  • BGC'DEN 15 TEMMUZ SERGİSİ...
  • BGC'DEN 15 TEMMUZ SERGİSİ...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.