VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR 2’DE SIFIR YAPTI

13 Temmuz 2019

..........................

Yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçını Fenerbahçe ile yapan Boluspor sarı lacivertli ekibe 2-0 mağlup oldu.

Haber: Kader DEMİRBAŞ

Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe 9. Dakikada Victor Moses’in attığı golle ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci devrede galibiyeti getiren golü ise 65. Dakikada Tolga Ciğerci attı. Maçı 2-0 kazanan sarı lacivertliler Düzce kampını tamamladı. İlk hazırlık maçında da KVC Westerlo’ya karşı mağlup olan Boluspor, 2’de sıfır yaptı.Saat 19.00’da başlayan mücadelede hakem Kadir Sağlam düdük çalarken yardımcılıklarını Ali Etlikçi ile Taygun Tasalı üstlendi. Karşılaşmada 4'üncü hakem olarak ise Gürel Uzuner görev aldı.

TAKIMA GEÇ KATILANLAR KARŞILAŞMADA YER ALMADI

Fenerbahçe'de takıma geç katılanlar Topuk Yaylası'nda idman yaptı. Sarı-lacivertli ekipte; Vedat Muric, Hasan Ali Kaldırım, Miha Zajc, Eljif Elmas, Altay Bayındır, Michael Frey, Max Kruse ve Emre Belözoğlu, Boluspor maçında forma giymeyerek tesislerde antrenman yaptı. Karşılaşma başladıktan kısa bir süre sonra idmanını tamamlayan sarı-lacivertli futbolcular stada gelerek takımlarını yalnız bırakmadı.Öte yandan karşılaşmanın devre arasında taraftarlar Emre Belözoğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Taraftarları kırmayan Emre, hatıra fotoğrafı çektirdi.

YANAL, DRONE İLE TAKİP ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Boluspor ile oynanan hazırlık maçını drone ile takip etti. Topuk Yaylası'ndaki idmanları da drone ile çektiren Yanal, Boluspor maçını da aynı şekilde takip etti. Tecrübeli teknik adam, oyunculara giydirdiği 'GPS Oyuncu İzleme Sistemi' ile performans analizlerini çıkararak gerekli takviyeleri yapıyor.

TARAFTAR MAÇA İLGİ GÖSTERMEDİ

Boluspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maça iki takım taraftarları da ilgi göstermedi. 8 bin 500 kişi kapasitesi Bolu Atatürk Stadı tamamen dolmazken, karşılaşmaya gelen taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.