VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE MECLİSİ ARTIK EVLERİNİZE GELİYOR..

11 Temmuz 2019

.........................

Bolu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantılarının ikinci oturumunda, ilk oturumda çeşitli işler komisyonuna havale edilen, belediye meclis toplantılarının ve belediye ihalelerinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması konusu görüşüldü.

Bolu Belediye Meclis toplantılarının ve belediyece yapılan ihalelerin bolu belediyesi resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanması konusu görüşüldü. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bu konu Türkiye’de tartışılıyor. Ben belediye meclis toplantılarının canlı yayınlanmasına sıcak bakıyorum. Kaldı ki canlı yayınlayan izleyicilerimiz, belediye meclis üyelerimiz de oluyor. Kurumsal olarak belediye meclis toplantılarını canlı yayınlayalım diyorsanız ben varım.” dedi.

ÜYELERİN OYLARINA SUNULDU..

Başkan Özcan, ihaleler ile ilgili konunun çoğunun teknik olduğunun altını çizerek; “Gelsin izlesinler ihaleler halka kapalı yapılmıyor. Geçmiş dönemde müdürler toplantısı da canlı yayınlanıyordu. Sabah başlayıp öğlene kadar müdürleri fırçalıyordu. Bütün Bolu onu izliyordu. Öyle mi olsun? O zaman müdürler toplantısını da yayınlayalım. Benim peşime de bir kamera takın bütün gün canlı yayınlayalım onu da merak edenler vardır. Arkadaşlar bu yanlış anlaşılmasın ama sulandırmayalım. İhalelerin ne zaman yapılacağı ilan ediliyor. Kereste ile ilgili ihale yapılıyorsa bütün Bolu’ya bunu izletmenin mantığını ben çözemiyorum. Çok arzu eden, ilgilenen bu ihaleyi takip edebilir.  Belediye meclis toplantılarında bütün halkı ilgilendiren kararlar alınıyor. Eğer belediye meclis toplantılarını canlı yayınlayalım şeklinde geliyorsa önerge oylarınıza sunalım” şeklinde konuştu.

MECLİS TOPLANTILARI CANLI YAYINLANACAK

Başkan Özcan, konuyu belediye meclis üyelerinin oyuna sundu. Özcan; “Belediye meclis toplantıları bir ara canlı yapılıyordu bir ara yapılmıyordu. Belediye meclis toplantıları bundan sonra canlı olarak yayınlanacaktır” dedi.Çeşitli işler komisyonundan gelen rapor doğrultusunda kurulacak sistem ile birlikte Ağustos ayı belediye meclis toplantısından başlayarak belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanması oy birliği işle kabul edildi.

1 yorum yapılmış
  • 1000kurusa3kurus
    11 Temmuz 2019 • 09:44
    belediye 1000 kurus kazanan yerleri 3 kurusa kiraya verdiği yerlerin ihalelerini feshetsin de Bolu halkının gerçek hakkını kasaya koysun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.