VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BABA ÇOCUK DOYASIYA EĞLENDİ..

8 Temmuz 2019

............................

Bolu'da Abant Tabiat Parkı'nda düzenlenen 'Baba Çocuk ve Uçuş Kampı'na katılan adrenalin tutkunları tepelerden yamaç paraşütüyle havalanarak eşsiz manzara eşliğinde uçmanın keyfini yaşadı.

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı tatilcilerin yanı sıra yamaç paraşütü tutkunlarının da uğrak noktası haline geldi. Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği'nin öncülüğünde Abant'ta "Baba Çocuk ve Uçuş Kampı' düzenlendi. Türkiye'nin farklı kentlerinden tabiat parkına gelen yaklaşık 200 adrenalin tutkunu çocuklarıyla birlikte Abant Çepni yaylasına kamp kurdu.  Kampa katılanlar derneğin pilotları ile birlikte yamaç paraşütüyle birlikte havalanarak Abant'ın eşsiz manzarası eşliğinde uçuş yaptı.

 Çam ormanları üzerinde yamaç paraşütüyle uçan adrenalin tutkunları zevkli dakikalar yaşadı. Single ve Tandem yamaç paraşütü uçuşları ile onlarca pilot yayla semalarında renkli görüntüler oluşturdular. Bolu'nun doğa ve spor turizmine katkı sağlayacak her etkinliğe destek vereceklerini belirten Dernek Başkanı İsmail Uçar, "Baba Çocuk ve Uçuş Kampı çocuklar için doyumsuz bir anı olarak hafızalarında kalacak. Etkinliğimize destek veren Bolu Valiliği, Mudurnu Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Merkez Tv- Mutlu Yuca

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.