VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN TALİMAT VERDİ

8 Temmuz 2019

...............................

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nda, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’nun şehrin kuzeyinde nüfusun arttığı ve bu nedenle bu bölgeye belediyenin bir hizmet binası açması yönündeki önergesi gündeme alındıktan sonra Çeşitli İşler Komisyonu’na sevk edildi.

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı 1’inci Oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Düzenlenen toplantıya çok sayıda CHP üyesi ve vatandaş katılırken, birim müdürlüklerinden gelen maddeler meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Gündem maddelerine geçilmeden önce ise meclis grupları önergelerini Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sundu. Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, şehrin kuzeyinde nüfusun artması ve buradaki vatandaşların belediyeden hizmet almak için uzakta kalıyor olması nedeni ile bahsedilen bölgeye ek bir hizmet binası yapılması yönünde önergesini sundu.

BAŞKAN ÖZCAN TALİMAT VERDİ

Önergeye katıldığını ifade eden Başkan Özcan, “Evet, şehrin bu kısmında bir nüfus artışı var. Vatandaşlar su doldurmak için buraya kadar geliyor. Bu konunun halledilmesi gerekiyor” dedi. Başkan Özcan’ın konu hakkında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen’e yetki vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Konuşmaların ardından önerge oy birliği ile ilk önce gündeme alındı daha sonra ise meclis üyelerinin oy birliği ile gerekli çalışmaların yapılması ve incelenmesi adına Çeşitli İşler Komisyonu’na sevk edildi.

Kaynak: Takip Gazetesi-Erol Değirmenci

1 yorum yapılmış
  • Ahmetalt
    9 Temmuz 2019 • 06:03
    Gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz bölünsün nüfusu nekadar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.