VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDE YENİ DÖNEM

5 Temmuz 2019

..............................

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Birinci Oturumunda alınan karar ile Bolu Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’ne (SODEM) üye oldu.

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Birinci Oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yönetiminde, meclis salonunda gerçekleşti. Yapılan toplantıda birim müdürlükleri ve komisyonlardan gelen maddeler meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

"YÜZ BİNLERCE LİRA PARA ÖDEMEYECEĞİZ"

Bolu Belediyesi’nin, başkanlığını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başkanlığını yaptığı SODEM’E üye olması konusu meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Konu hakkında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan meclis üyelerine yaptığı açıklamada, “Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Türkiye’nin aktif derneklerinden bir tanesidir. Şu anki Genel Başkanı da İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer. Belediye olarak Marmara Belediyeler Birliğine, Jeotermal Termal Belediyeler Birliği gibi birliklere yüz binlerce lira para ödüyoruz. Ama bu derneğin onlardan farkı nüfus kriteri esas alınırsa öncelikle yıllık ödememiz en fazla 17 bin lira olacak” ifadelerini kullandı.

“AVRUPA BİRLİĞİ FONLARINDAN HİBE DESTEK KONUSUNDA SOMUT SONUÇ ALMIŞ PROJELERİ VAR”

Derneğin çalışmaları ve başarılarından da bahseden Başkan Özcan, “ Derneğin özellikle hibe krediler noktasında çok avantajlı olduğunu da ifade eden Özcan; “ Bu derneğin avantajları ise, şehir ve tarım ile ilgili çok yoğun bir çalışmaları var. Brüksel’de büroları var. Hibe krediler konusunda çok ciddi çalışmaları var ve bugüne kadar Türkiye’de belediyelere Avrupa Birliği fonlarından hibe destek konusunda somut sonuç almış projeleri var. Bu anlam bu derneğe katılmamızın Belediye menfaatine olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Başkan Özcan’ın ifadelerinin ardından madde meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda gündem maddesi Ak Parti’nin muhalif oylarına rağmen oy çokluğu ile kabul edildi.

1 yorum yapılmış
  • hacer
    5 Temmuz 2019 • 16:12
    Sayın başkan şu imara bir el atsanız hırsızlık ,yandaşlara mal edindirme ,garibandan alıp zengine verme,lütfen bir zahmet araştırsanız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.