VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU"

5 Temmuz 2019

...............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Belediyeye elektrik parasını ödeten, suyu kaçak kullanan kiracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Ayrıca gerekli ihtarlar da çekildi. Encümen kararı ile ilgili sözleşmelerinin fesih işlemleri de başladı” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1’inci Oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yönetiminde meclis salonunda gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen oturumda gündem maddeleri meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU”

Oturumun sona ermesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dilek ve temenniler bölümünde kamuoyunu bilgilendirmek adına açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda belediyenin suyunu kaçak kullandığı ve elektrik faturasını belediye ödetmesi ile gündeme gelen kiracı firma hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ifade eden Başkan Özcan, “Bazı kiracılarla ilgili işlemlere başladık. Belediyeye elektrik parasını ödeten, suyu kaçak kullanan kiracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Ayrıca gerekli ihtarlar da çekildi. Encümen kararı ile ilgili sözleşmelerinin fesih işlemleri de başladı. Bu arkadaşlarımız da yargı yoluna müracaat etmişler. Biz hiçbir söylediğimizi lafta bırakmadık” ifadelerini kullandı.

İDDİALAR DEVAM EDİYOR

Ayrıca geçtiğimiz aylarda yine belediyeden ihale alıp, aldıkları ihalelerde belediyenin araçlarını kullandıkları ile gündeme gelen müteahhitler yeniden konuşuldu. Başkan Özcan, “Şunu da söyleyeyim belediyede geçmiş dönemde bazı müteahhitler, ihalelerde belediye araçlarını kullanmış. Yani ihaleyi kazanmış ve belediyeden aldığı ihalede belediyenin aracını kullanmış. Bu konuda bende de çok kuvvetli duyumlar var. Konuyu çok yakında takip edeceğim ve sonuçlandığın da herkesi en şeffaf şekilde bilgilendireceğim” şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • ItfaiyeeskipersoneliBulent
    7 Temmuz 2019 • 17:11
    Hic gitmediyese ayda 2 kez mezbaneye Bu iyfaiyesi gitti gerek pis su çekmeye gerek temizlik yıkamaya heleki bayramlarda bu zamana kadar itfaiye ye belediyeye ne kadar para ödemişler gariban sa çok tepesine fitil fitil çıkar inşallah..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.