VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK BİR YANGIN ŞANS ESERİ ÖNLENDİ..

1 Temmuz 2019

.....................

Bolu’da, binanın alt kısımda bulunan garajda akülü bisikletin alev alması ile çıkan yangında akülü bisiklet kullanılamaz hale gelirken olayda garajda yanıcı başka bir mataryelin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Olay Beşkavaklar Mahallesi Sarıgül Sitesi B blok altında bulunan garaj ve depo olarak kullanılan kısmında meydana geldi. Elektrikli Bisikleti ile bir süre dışarıda zaman geçiren sahibi garaj kısmına park ederek şarja taktığını beyan etti. Apartman sakinlerinden edinilen bilgiye göre Garaj kısmında bir patlama meydana geldiği daha sonra ise olayı itfaiye ye haber verdiklerini belirttiler. Olay yerine gelen Bolu İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yanan Elektrikli Bisiklete müdahale ederek yangını büyümeden önledi.

10 GÜN GEÇMEDEN 2.ELEKTRİKLİ BİSİKLET YANGINI!

Elektrikli Bisiklet olaylarında 10 günde ikinci yangın meydana gelirken daha önce de Kültür Mahallesinde bulunan bir apartmanda faciadan dönülmüştü. Apartman sakinleri bu araçların garajlara çekilmemesi ve şarjda bırakılmamasını dile getirdiler. Yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen Elektrikli bisiklet hurdaya ayrılırken Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.