VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 29 HAZİRAN CUMARTESİ

29 Haziran 2019

.............................

1-Aşağısoku halkından Hayrettin BAŞARAN, Fahrettin BAŞARAN ve Nezaket KESER’İN Babaları,Ulviye, Mükerrem BAŞARAN ve Kemal KESERİN kayınpederi ;KADİR BAŞARAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi büğün aşağısoku mahallesi camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra,Aşağısoku mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

2-Alpağut mahallesi halkından (merhum) Orman bölge şefi İsmail BAŞKAN ve Perihan BAŞKAN’ın kızı ,Deniz ve Volkan BAŞKAN’ın ablası ,Esra,Şafak ve Levent ÖZKUREDE’nin anneleri ,emekli orman yüksek mühendisi Mustafa ÖZKUREDE’nin eşi Bolu barosu Avukatların’dan;MEHTAP ÖZKUREDE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi büğün Kalıcı Konutlar Mahallesinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Alpağut mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

3-Çıkınlar Mahallesi Halkından (Merhum) İsmail YILMAZER, (Merhume) Saniye YILMAZER’İN Oğlu Asiye YILMAZERİN, Eşi ,Selda ÇELİKPENÇE, ,Selma ULUSOY,Safiye ve Selin YILMAZERİN Babaları Mehmet YILMAZERİN Ağabeyi, Hisar kantar işletmecisi Şerafettin YILMAZER;ŞERAFETTİN YILMAZER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi büğün çıkınlar mahallesi camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası çıkınlar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

4-Kültür mahallesi halkından eski seka kağıt fabrikasından emekli,Şükran CAN’ın eşi Sinan ve Dilek CAN’IN babaları YILMAZ CAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi büğün kültür mahallesi kültür camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.