VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYALİ TATİL MAĞDURU OLMAYIN !

28 Haziran 2019

........................

Tatil sezonunun açılmasıyla otel rezervasyonlarının en yoğun dönemi başladı. CVS Travel’de yöneticisi Efe Çavuşoğlu, tatilcileri ucuz fiyatlara aldanıp, güvenilir olmayan sitelerden rezervasyon yaparak mağdur olmamaları için turizm acentelerine giderek rezervasyon yaptırmaları konusunda uyardı.

Tatil sezonunun açılmasıyla otel rezervasyonlarının en yoğun dönemi başladı. Özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında bulunan bir çok tesis yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. CVS Travel’de yönetici olarak görev yapan Efe Çavuşoğlu, rezervasyon yaparken nelere dikkat edilmesi konusunda bilinmeyenleri anlattı. Otel rezervasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi veren Çavuşoğlu, “Öncelikle bazı internet sitelerinde sunulan cazip fiyatlar sorgulanmalı. Özellikle Bodrum, Çeşme, Belek gibi tatil beldelerinde oda kahvaltı dahil otel fiyatları ve her şey dahil konsepti arasında farklar var. Konseptin ne olduğu konusunda bilgilendirme yapılması önemli.  Otel alırken size gösterilen ve otelde verilecek odanın aynı olmasına dikkat edin.” dedi.

“MUTLAKA İPTAL SİGORTASI YAPTIRIN”

Açıklamalarına devam eden Çavuşoğlu, “ Aradığınız oteli buldunuz ve rezervasyon yaptırmaya karar verdiniz. Rezervasyonu yaptırırken giriş ve çıkış tarihlerine dikkat edin. Kartla ödeme yapıp yapamayacağınızı sorun. Bazı kartların tatil kampanyaları olduğunu unutmayın. Biz örneğin bütün kredi kartlarına vade farksız 12 taksit yapabiliyoruz. Bunun bilgisinin acentalar tarafından verilmesi gerekir. Bir diğer önemli hususta iptal sigortası yapılması. Planınızı yaptınız, tarihinizi ayarladınız, ‘kesin gideceğim’ diye düşünmeyin, hayat bu belli olmaz. Örneğin 5 bin liralık bir rezervasyonun 50 lira gibi çok cüzi bir iptal sigortası bedeli oluyor. Bu sigorta yapılınca rezervasyonun son 72 saatine kadar koşulsuz iptal gerçekleştirebiliyoruz.” şeklinde konuştu.

  • HAYALİ TATİL MAĞDURU OLMAYIN !
  • HAYALİ TATİL MAĞDURU OLMAYIN !
  • HAYALİ TATİL MAĞDURU OLMAYIN !
  • HAYALİ TATİL MAĞDURU OLMAYIN !
1 yorum yapılmış
  • Misafir
    29 Haziran 2019 • 01:07
    Evet kesinlikle katılıyorum özellikle bolu firmalarını tercih edelimki hem biz hem onlar memnun olsun ben bu konuda bir çok turuna katıldığım cvs firmasını kutlarım misafirlerine tam bir ev sahibi gibi yolunuz açık olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.