VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE YENİ DÖNEM

26 Haziran 2019

.......................................

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu İl Teşkilatı, aldığı yönetim kurulu kararı ile Başkanlık Divanı’nda yenilemeye gitti. Kararı MHP İl Başkanı Cihan Başaran, yaptığı yazılı açıklama ile paylaştı.

 Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, parti yönetim kurulunun kararı ile Başkanlık Divanının yenilendiğini açıkladı.  MHP İl Başkanı Cihan Başaran yapılan yenilikle alakalı yaptığı açıklamada, “MHP Bolu Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana en büyük hedefimiz Bolu’da kurumsal yapı ile her geçen gün güçlü bir teşkilat yapısı oluşturmaktı. Hatırlarsanız İl Başkanlığına atandığımızda niyetimizi ve hedefimizi net bir şekilde belirterek ‘Güçlü teşkilat, güvenli geleceğin teminatıdır’ sloganı ile yola çıkmıştık. Bir yılda, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile Mahalli İdareler seçimlerini nefes almaksızın başarı ile tamamladık. Bu süreçte hazırlıklarını yaptığımız kurumsal teşkilat yapılanmasını da ilmek ilmek dokuyarak oluşturmaya çalıştık” dedi.

MHP İl Başkanı Başaran açıklamasının devamında ise, “Bugün yönetim kurulumuzun aldığı kararla, MHP Bolu Teşkilatlarını gelecek hedeflere taşıyacak görev dağılımını yaptık.  Divan kurulumuzda görev alan kardeşlerimize başarılar diliyorum. Aldıkları görevlerinin MHP teşkilatlarına, sevenlerine, dava arkadaşlarımıza ve Bolu’ya hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

  • MHP'DE YENİ DÖNEM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.