VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACİA KIL PAYI ATLATILDI

25 Haziran 2019

..........................

Bolu’da, bina alt kısımda bulunan garajda akülü bisikletin alev alması ile çıkan yangında akülü bisiklet kullanılamaz hale gelirken olayda garajda başka aracın bulunmaması apartmanda oluşabilecek büyük bir yangını önledi.

Olay, saat 03.50 sıralarında Bolu merkez Kültür Mahallesi Tüfekçi sokak Abant apartmanı alt kısmında bulunan garajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Apartmanda oturan yabancı uyruklu vatandaşlara ait olduğu öğrenilen akülü bisiklet bir anda alev aldı. Bina içerisinde yoğun duman kaplaması ile apartman sakinleri İtfaiye Polis ve 112 ekiplerine haber verdi.

APARTMAN SAKİNLERİNİ TEK TEK UYANDILAR

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yanan Akülü Bisikleti söndürürken bina içerisinde bulunan yoğun dumanı tahliye etti. Polis ve itfaiye ekipleri apartman daire kapılarını tek tek çalarak apartman sakinlerini uyarırken yoğun dumandan dolayı evlerinden çıkamayan apartman sakinleri İtfaiye yardımı ile balkon ve camlardan tahliye edildi. Bina içerisinde bulunan yoğun dumandan etkilenen vatandaşlara 112 ekipleri müdahale etti. Apartmanın garaj kısmında yanan Akülü Bisikletin yanında başka araç bulunmaması oluşabilecek daha büyük bir yangını önlerken apartman sakinleri ise büyük bir tehlike atlattı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • FACİA KIL PAYI ATLATILDI
  • FACİA KIL PAYI ATLATILDI
  • FACİA KIL PAYI ATLATILDI
  • FACİA KIL PAYI ATLATILDI
1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    25 Haziran 2019 • 11:48
    Bisikletin sahibinde surıyeli arkadas bunlar herkesin basına bela eğer bir Türk vatandaşı bunu yapsa kolundan tutar giderlerdi ama Suriyeli diye bi bok olmadı gelinen nokta Budur işte
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.