VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEDEFLERİ BÜYÜK..

21 Haziran 2019

............................

Türk atletler, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 20-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 15. Yıldızlar Olimpik Festivali’nden (EYOF) madalyayla dönmeyi hedefliyor.

Türkiye’yi EYOF’ta temsil edecek milli atletler, Bolu’nun Aladağ bölgesinde bulunan Kamp Eğitim Merkezi’nde hazırlıklarına başladı. Günde çift idman yaparak yaklaşık 6 saat çalışan milli sporcular Aleyna Tok ile Şevval Özdoğan, Azerbaycan’da başarı elde etme peşinde.

“AMACIMIZ BAYRAĞIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”     

Bolu kampı hakkında bilgi veren Atletizm Milli Takımı Antrenörü  Ahmet Yavuz, Bakü’de yapılacak organizasyona 2 sporcuyla katılacaklarını aktardı. Yavuz, Azerbaycan’dan madalya alarak dönmek istediklerini vurgulayarak, “İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kampımız güzel geçiyor. Yerimiz çok iyi. Amacımız, güzel bir şekilde hazırlanarak ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek. Temel amacımız bu.” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH AZERBAYCAN’DAN EN İYİ DERECEYLE DÖNERİM”

EYOF’ta 800 metre koşacak milli atlet Aleyna Tok (15), geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 2.12’lik derecesiyle şampiyon olduğunu ifade etti. Aleyna, EYOF’ta Türkiye’yi temsil edecek olması nedeniyle gurur duyduğunu söyleyerek, “İnşallah Azerbaycan’dan en iyi dereceyle Türkiye’ye dönerim. İnşallah daha iyi yerlere ulaşırım.” diye konuştu. Antrenmanlarının çok güzel ve verimli geçtiğini vurgulayan Aleyna, kendileri için iyi bir hazırlık dönemi olduğunu dile getirdi.

“HEDEFİM EYOF'TA İLK 3’E GİRMEK”

Azerbaycan’da Türkiye’yi 2 bin metre engellide temsil edecek Şevval Özdoğan (17), hedefinin madalya olduğunu belirtti. EYOF için 2 bin metre engelli branşına geçtiğini anlatan Şevval, “Sezonu güzel açtım. Yine güzel bir şekilde devam ediyoruz. Çalışmalar yoğun geçiyor. Biraz yorucu ama başarı elde edebilmek için bunlara katlanmamız lazım. Sonunda bu çalışmaların meyvesi çok güzel oluyor.” şeklinde konuştu.

Şevval Özdoğan, Azerbaycan’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirterek, “Hedefim EYOF’ta ilk 3’e girmek ve tabii ki şampiyonluk. Şu an durumumuz güzel. Orada benden iyi sporcular yer alacak ama yarışta her şey olabilir. İnsanların bir günü diğer gününü tutmuyor. O yüzden umutluyuz. Çok iyi rakiplerim var ancak hiç kimse geçilmez değil. Hedef şampiyonluk.” değerlendirmesinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.