VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VATANDAŞ İÇİN ANINDA MÜDAHALE TİMİ

7 Haziran 2019

............................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kent merkezinde meydana gelen gözle görülür sorunları anında çözebilecek rehabilitasyon ekibinin önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağını söyledi. Vatandaşlar mahallelerindeki sorunları anında belediyeye bildirecek ekipler gün içersinde sıkıntıları giderecek. 

Bolu’da, cadde ve sokakların üst yapılarında farklı nedenlerle meydana gelen sorunlar, belediye bünyesinde kurulan ‘rehabilitasyon ekibi’ sayesinde anında giderilecek. Vatandaşların ihbarlarını değerlendirerek ve gezici araçla gördüğü sorunlara anında müdahale edecek olan ekip, önümüzdeki haftalarda görevine başlayacak. 

ANINDA MÜDAHALE EDİLECEK

Rehabilitasyon ekibi ile igili bilgi veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ekiplerimiz önümüzdeki haftalarda 2 grup halinde 3-4 kişilik ekiplerden oluşarak çalışmalarına başlayacaklar. Bunların araçlarında her türlü malzemesi olacak. İhbar geldiğinde yada caddelerde dolaştıkarı sırada gördükleri eksikliklerin yapabileceklerini hemen yapacaklar” dedi.

“HERKES ÇALIŞACAK, KİMSENİN ELİ ARKASINDA OLMAYACAK”

Belediye çalışanlarına sitem eden Özcan, işlerin çoğunlukla hizmet alımı ile işe alınan kişiler tarafından yapıldığını belirterek, “Arkadaşlarımız öyle kötü alıştırılmış ki, taş döşemesi yapılan yerlerde ekiplerin yanına gidiyorum ve ‘ne çalışkan ekiplerimiz var’ diyorum. Meğer onlar hizmet alımıyla alınan işçilermiş. Ama onların başında eli arkada bekleyenler de bizim çalışanlarımızmış. Dışarıdan alınan 3 kişi taş döşüyor.  3 tane eli arkada adam da bekliyor. ‘Nesin sen’ diye sorduğumuzda ‘ben çavuşum’ diyor. Arkadaş sen de döşeyeceksin. Belediye başkanının taş döşemekten erinmediği yerde belediye çalışanı da eli arkada bekleyemez.  Bunları da yapacağız. Arkadaşları çalıştıracağız. Bu rehabilitasyon ekibini kurmakta güçlük çekiyoruz. En fazla 10 tane adam lazım ama kimi belim ağrıyor diyor, kimi başka bir sorunla geliyor” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Kucukbolulu
    7 Haziran 2019 • 10:33
    Başkanlık makamı şikayet makamı değil, icra makamıdır Sayın başkanda şikayet etmekten vazgeçerek icraata başlamalı.Yoksa birileri için kadro açmak için basın yoluyla göndermemi yapıyor diye düşünmemek elde değil.Taş dosemeye niye bu kadar taktı buna bir anlam verilmiyor.Bolu nun başka problemi yokmu?Merakla seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmesini bekliyoruz.Suriyeli esnaf ve dükkanlar hala açık, en pahalı suyu Bolu içiyor. VS. VS. VS.
  • Anladmferhat
    7 Haziran 2019 • 10:44
    Anladığım vatandaşın göz boyama timi kurulacak biz büyük projeler üretesin diye sana oy verdik Millet valla reklamı sevmez neticeye bakar
  • AhmetEsenda
    7 Haziran 2019 • 12:48
    Kurulacak ekibe çok sevindim Başarılar diliyorum şimdiden ilk çözüm ekibini ben hizmet almak isterim Tabiki şahsıma değil Toplum yararına Güzel BOLUMUZA.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.