VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI SONUCUNU ALDIK"

5 Haziran 2019

......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Yerel seçimde Türkiye'deki en başarılı sonucunı aldık. İlk gün kazanacağız dedik ve kazandık. Sizlerin sayesinde kazandık. Hepinize bu süreçte gösterdiğiniz özveri için çok teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız bizler bu göreve seçilemezdik" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe örgütleri tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle İzzet Baysal Caddesi üzerindeki bir kafede bayramlaşma töreni düzenlendi.
 
"ÇOK ÇALIŞTIK, GÜZEL ÇALIŞTIK"
Bayramlaşmada konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimde partililerin gösterdiği gayret için teşekkür ederek, "İlk gün kazanacağız dedik ve kazandık. Sizlerin sayesinde kazandık. Hepinize bu süreçte gösterdiğiniz özveri için çok teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız bizler bu göreve seçilemezdik. Bu süreçte istemeden kırdığımız, sıralamada arzu ettiğimiz yeri veremediğimiz arkadaşlarımız olabilir var da. Bundan dolayı da bize hakkı geçmiş olan arkadaşlarımı hem bana hem de il ve ilçe başkanlarımıza haklarını helal etmelerini istiyorum. Çok çalıştık, güzel çalıştık, 15 yılın sonunda yerel yönetimi de aldık, tıpkı 34 yıl sonra milletvekili çıkarttığımız gibi. Bu Bolu için tarihi bir dönem, 31 Mart’ta il ve büyükşehirler bazında Türkiye’nin en başarılı sonucunu biz aldık" diye konuştu. 
 
"SÖZLERİMİZİ TEK TEK YERİNE GETİRİYORUZ"
“Topluma verdiğimiz sözler var. Biz de sözünün eri olan insanlar olduğumuzu iddia ettik, bunu göstermenin de zamanı geldi. Sözlerimizi de yerine getiriyoruz, farklı şeyler yapacağız demiştik, yemin ederek göreve başladık. Diğerlerini de tek tek yerine getiriyoruz. Bir başka yardım kuruluşundan yardım alan hangi yabancı olursa olsun belediye olarak ekstra olarak ayni ve nakdi yardım yapmayacağız demiştik, aşevi kapsam dışı demiştik. Bunu da yaptık. Kıyamet kopartmaya çalıştılar ama vatandaş bizim ne yaptığımızın farkında. Esnaf işleri müdürlüğü kuracağız demiştik, kurduk. Otopark katılım paylarını düşüreceğiz demiştik, bunu da gerçekleştirdik. Seçim beyannamemize bakıyorum, dikkatli davranmışız, tutamayacağımız bir söz de vermemişiz. İnşallah 5. yılın sonunda da bütün sözlerini tutmuş bir ekibin başkanı olarak ben yine karşınızda olacağım. Aday oluruz yada olmayız, önemli olan verdiğin sözü tutmak, siz benim sözlerime kefil oldunuz. İnşallah sizin yüzünüzü de kara çıkartmayacağız.”
 
 
Kaynak: Mehmet Fatih Yalınız - Köroğlu Gazetesi
  • "TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI SONUCUNU ALDIK"
  • "TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI SONUCUNU ALDIK"
  • "TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI SONUCUNU ALDIK"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.